Sjarmen med tarmen!

Da har jeg startet en blogg som rett og slett heter ibs.blogg.no. Flere har sikkert god kjennskap til dette, mens noen ikke har det i det hele tatt. Ibs står for irritable bowel syndrome, altså irritabel tarm på godt norsk.

Selv har jeg slitt med dette i årevis. Til tider kan det virkelig ta over livet, og jeg tenkte det kunne være fint med en blogg som omhandler temaet i slike tider. Jeg tenkte å dele mine erfaringer med dietten jeg går på som heter low-fodmap, oppskrifter, gjeninnføring av matvarer, hverdagen min generelt og rett og slett ha en åpen dialog om hvordan det er å slite noe voldsomt med mageproblemer. For jeg er vel ikke alene om det? Selv om det kan føles som man er alene i verden, så er det utrolig mange med denne diagnosen i forskjellige alvorlighetsgrader. Her inne er det iallefall bare å fyre løs med spørsmål, egne opplevelser, tips eller klager på gode eller dårlige dager. Jeg er ingen ekspert på dette temaet altså. Føles igrunn som om ingen er det, for finnes jo ingen kur, eller i det hele tatt en forklaring på hvorfor man blir syk enda. 

For å ikke være så fryktelig upersonlig da; Jeg er ei 26 år gammel jente fra Arendal på Sørlandet. Her bor jeg med min samboer og hund. På bloggen vil jeg selvsagt dele mer om meg selv etterhvert, må bare komme litt mer inn i denne "blogg-greia" først. Ikke så lett som det ser ut som gitt! 

Klemmer fra meg

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits